Bij Fysiotherapie Ureterp bieden wij de mogelijkheid om op een gezonde manier in beweging te zijn. Dit gebeurt in kleine groepen onder persoonlijke begeleiding van onze beweeg- en leefstijladviseur Nynke Broers. Op een manier die afgestemd is op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij bieden:
  • fitnessgroepen: u volgt binnen een groep van maximaal 6 personen uw persoonlijke trainingsschema.
  • hardloopgroepen: bouw op een verantwoorde manier uw conditie en looptechniek op.
  • wandelgroepen: buiten werken aan uw fitheid in een gezellige groep van maximaal 8 personen, met na afloop een kop koffie of thee.
  • Bootcamp
Wilt u meer informatie of een afspraak maken, stuur dan een mail naar sport@fysiotherapieureterp.nl. Voor de kosten van ons sportaanbod kunt u kijken onder "tarieven"

Een greep uit de reacties van onze sporters:

  • Fitness bij Fysiotherapie Ureterp is echt een aanrader. Er wordt in kleine groepen gesport waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast zorgt Nynke Broers (begeleidster) ervoor dat je niet in een sleur terechtkomt, maar bedenkt ze elke week weer andere oefeningen. Daarbij houdt ze rekening met wat je kan en wat je voorkeuren zijn. Door de kleine groepen is het ook heel gezellig en heerst er een ongedwongen sfeer. Terwijl je een leuke tijd hebt, wordt je ook nog eens fit. Een ideale combinatie dus!

  • Sinds een halfjaar sport ik bij Nynke in de fysiopraktijk. Een goed intakegesprek en aan de slag met je blessure of i.d. Er wordt in kleine groepjes gesport waardoor Nynke je een hele persoonlijke training kan geven en dat je resultaat krijgt en dat weer bespreekt met Nynke. De afwisselende oefeningen zijn ook super.

  • Al een tijdje wilde ik gaan sporten maar knapte telkens af op het massale en onpersoonlijke van de sportscholen. Na een bezoek aan de dermatoloog over mijn pijnlijke benen werd krachttraining als tip gegeven. Net op dat moment las ik in de Tipgever over sporten bij de Fysio in Ureterp onder begeleiding van Nynke. Ik sport nu al 1,5 jaar 2x in de week en het verveeld nooit. Het sporten in kleine groepjes vind ik prettig en gezellig. Samen met Nynke mijn conditie en (been)spieren langzaamaan opgebouwd. Elke week is weer anders, steeds weer nieuwe uitdagingen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en beperkingen. Door ook op mijn voeding te letten ben ik al 8 kilo kwijt en zit ik lekker ( en strakker) in mijn vel. “ Nynke… je doet het top, ik ga zo door”

  • Sporten op maat, lekker dichtbij, kleine groepjes, gezelligheid, goede begeleiding, echt een aanrader!

  • Ik sport nu ruim een jaar. Ik heb chronische rugklachten en werd regelmatig behandeld door een fysiotherapeut. Via deze therapeut werd mij geattendeerd dat er nu ook sporten is onder leiding van Nynke Broers. Nynke begeleidt iedereen persoonlijk. En dat is wat mij betreft erg belangrijk. Je krijgt niet zo maar een schema om er alleen mee aan de slag te gaan. Ik heb er veel baat bij. Na een intake worden je klachten en wensen waarom je wilt trainen op een rij gezet. De training bestaat uit oefeningen en fietsen, roeien, loopband etc. Mijn rug en spieren zijn een stuk sterker geworden. En de klachten zijn afgenomen en ik functioneer met minder pijn in het dagelijkse leven. En bovendien is het ook nog gezellig. Ik zou het iedereen die klachten heeft willen aanraden om te gaan sporten bij de fysiotherapeut. Leven met minder pijn is pure winst.