Marleen Nijholt

Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de praktijk te Ureterp. Naast de algemene therapie in de praktijk, kom ik ook bij mensen aan huis en in de Lijte voor fysiotherapie. Dit maakt mijn werk heel leuk en divers!

Wanneer u ouder wordt en de beweeglijkheid van uw lichaam voelt afnemen, kunt u daar met behulp van een fysiotherapeut zeker iets aan doen. Het behandelen gericht op het behouden en/of terugkrijgen van een zoveel mogelijk zelfstandig leven vind ik erg belangrijk. Door kleine aanpassingen, tips en oefeningen kunt u sterker worden en meer zelfvertrouwen creëren. Ik probeer altijd samen met de patiënt te kijken naar de doelen, mogelijkheden en oplossingen. Ook als u nog geen klachten heeft, is er preventief veel winst te behalen!

Ondertussen heb ik mij verdiept in verschillende vakgebieden, namelijk; valpreventie, medical taping, chronische pijn en bekkenbodem klachten. Om de ouder wordende mens nog beter te kunnen helpen, ben ik momenteel bezig met de 3 jarige opleiding Master Geriatriefysiotherapie.

Vakgebieden: