Ik ben Nynke Broers en als sportinstructrice werkzaam binnen Fysiotherapie Ureterp. Ik ben opgeleid als beweeg- en leefstijladviseur (HBO Sport, Gezondheid en Management). Ook ben ik opgeleid als fitnessinstructrice en sportmasseur. Ik heb met veel verschillende groepen gewerkt: een beweegprogramma voor mensen met overgewicht en/of diabetes, mensen met psychische stoornissen, ouderen, kinderen, mensen met verstandelijke- en lichamelijke beperkingen en natuurlijk de reguliere fitnessgroepen. Ik heb zowel groepen als individuen begeleid.

Vanaf maart 2016 ben ik werkzaam binnen Fysiotherapie Ureterp en zijn wij binnen de praktijk gestart met sport/bewegen op maat. Bewegen op maat betekent eigenlijk bewegen op het individu gericht. Iedereen heeft zijn eigen doel, bijvoorbeeld sterker worden en daardoor klachten verminderen of die laatste paar kilo's er af trainen. Bij fysiotherapie Ureterp zorgen wij er voor door middel van een intakegesprek dat u het juiste trainingsprogramma en de juiste begeleiding krijgt.

Ik hou ervan om mijn lessen te variƫren en deze op maat te maken, zodat sporten voor iedereen toegankelijk en leuk is. Ook staan wij open voor groepsaanvragen of sportspecifieke groepen, zoals doortrainen in de zomerstop bij het voetballen of andere sporten of groepen die specifieke begeleiding nodig hebben.

Wij zijn volop bezig met nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod van beweeg/sportactiviteiten wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe sportieve activiteiten voor jong en oud. Ik hoop u allemaal te zien bij ons in de praktijk.