Praktijkinformatie – Fysiotherapie Ureterp – Ureterp
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

Fysiotherapie Ureterp

Wij zijn een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie gevestigd in een karakteristieke voormalige boerderij aan de weibuorren in Ureterp, daarnaast hebben we ook een vestiging in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: sportfysiotherapie, dry needling, (lymf)tapen en manuele therapie. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier. Volg ons ook op facebook!

Praktijkinformatie

Onze praktijk is alle werkdagen geopend van 8.00-18.00 uur. Daarnaast kunt u ook op dinsdagavond tot 21.00 uur bij ons terecht. Kunt u niet op de praktijk komen? Dan is het mogelijk dat de therapeut bij u thuis komt. Dit geldt ook als u niet in Ureterp woont, maar in de omliggende dorpen of als u in De Lijte woont.  Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of een afspraak maken via het contactformulier.

Kwaliteitsregistratie

Onze praktijk is aangesloten bij het KNGF, het NVMT en het NVFS. Daarnaast zijn al onze therapeuten BIG-geregistreerd en staan ze ingeschreven in het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF).

Klachtenregeling

Onze praktijk is aangesloten bij de Klachtenregeling van het KNGF. Mocht u een klacht hebben over uw behandelend fysiotherapeut dan vragen wij u eerst om deze met uw behandelend therapeut of een van zijn/haar collega’s te bespreken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u zich wenden tot de Klachtencommissie van het KNGF:

Secretaris Klachtencommissie KNGF Postbus 248, 3800 AE Amersfoort 033 – 467 29 00
www.defysiotherapeut.com