sportspreekuur vv Oerterp
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

Fysiotherapie Ureterp

Wij zijn een moderne praktijk voor fysiotherapie gevestigd in een karakteristiek pand aan de weibuorren in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier. Volg ons ook op facebook!

Sportspreekuur

In samenwerking met vv Oerterp is er elke dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur een sportspreekuur bij de vereniging. Alle leden met een (beginnende) blessure kunnen hier dan terecht voor een gratis advies. Matthijs Meijer, geregistreerd NVFS-sportfysiotherapeut, is dan aanwezig voor trainings- en/of behandeladviezen. Mocht er intensievere begeleiding of behandeling nodig zijn dan kan er met hem daarvoor ook een afspraak gemaakt worden. Eventuele verdere behandeling kan dan plaatsvinden op onze praktijk. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om weer op te werken naar een volledige en verantwoorde sporthervatting.

Om te zorgen dat er voldoende tijd is tijdens het sportspreekuur is deze op afspraak. Je kan je aanmelden voor het sportspreekuur via 06-46262825 (WhattsApp, SMS of telefoon).