Valpreventie – Fysiotherapie Ureterp – Ureterp
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

Fysiotherapie Ureterp

Wij zijn een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie gevestigd in een karakteristieke voormalige boerderij aan de weibuorren in Ureterp, daarnaast hebben we ook een vestiging in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: sportfysiotherapie, dry needling, (lymf)tapen en manuele therapie. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier. Volg ons ook op facebook!

Terug naar overzicht

Valpreventie

Binnenkort start het onderstaande TOM project. Fysiotherapeuten Margreet en Marleen zullen de beweeg-, balans en spierkrachttraining verzorgen! ??
Interesse? Laat het ons weten of kijk snel op www.sunenz.nl/tom voor meer informatie en meld je aan voor een informatiebijeenkomst! (7 maart)
—————————————————————–
Zo lang mogelijk vitaal blijven én genieten van het leven. Zelfstandig wonen en onbezorgd de dagelijkse dingen blijven doen, zoals een boodschapje of een familiebezoek. Wie wil dat niet?
Naarmate we ouder worden, kan dit steeds lastiger worden. Daarom starten we een programma waarin 65-plussers samen met anderen werken aan hun spierkracht en coördinatie. Om zo langer (zelfstandig) thuis te kunnen wonen.
Het programma genaamd Thuis Onbezorgd Mobiel (TOM) is samen met Sûnenz, fysiotherapiepraktijk Fysiotherapie Ureterp en Sterdietisten. Bij dit programma zijn ook Nutricia en VeiligheidNL betrokken.
Publicatiedatum: 14-03-2022