Zorgverzekering 2023 – Fysiotherapie Ureterp – Ureterp
Weibuorren 14 9247BB Ureterp Tel:0512-302256

Fysiotherapie Ureterp

Wij zijn een moderne praktijk voor fysiotherapie gevestigd in een karakteristiek pand aan de weibuorren in Ureterp. Hier hebben wij de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Drachtstercompagnie. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, geriatrie fysiotherapie en (lymf)tapen. Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen of opmerkingen maakt u dan gebruik van het contactformulier. Volg ons ook op facebook!

Terug naar overzicht

Zorgverzekering 2023

Jaarlijks veranderen de polisvoorwaarden bij veel verzekeraars. Dus, ook als je niet van plan bent om over te stappen, check je nieuwe polisvoorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vanuit de basisverzekering wordt er slechts zeer beperkt fysiotherapie vergoed, denk je volgend jaar fysiotherapie nodig te hebben dan is het dus erg belangrijk om hiervoor een goede aanvullende verzekering af te sluiten. Een overzicht van de verzekeringen en hun vergoedingen vindt je hier.

Heeft u fysiotherapie nodig in verband met COPD, claudicatio (etalagebenen) of Parkinson dan stellen de meeste verzekeraars hiervoor aanvullende beperkende voorwaarden waardoor u niet terecht kunt bij uw eigen therapeut, maar hiervoor extra moet reizen. Een positieve uitzondering hierop zijn de verzekeringen van DSW, Stad Holland, InTwente en ONVZ. Bij deze verzekeraars kunt u terecht bij de therapeut van uw eigen keuze.

Wij wensen u alvast een fijne feestdagen en een goed 2023!

Groeten Team Fysiotherapie Ureterp

Publicatiedatum: 07-12-2022